Konsten att shoppa

Johan Stenebo


Konsten att shoppa

Konsten att shoppa

 • Title: Konsten att shoppa
 • Author: Johan Stenebo
 • ISBN: 9789153435969
 • Page: 120
 • Format: HardcoverNone


Recent Comments "Konsten att shoppa"

Underhållande och fascinerande läsning om marknadsföring, kundpsykologi och butiksplanering. Jag har lärt mig en massa nya uttryck (för mig) som heta/kalla ytor, kundväg, USP och tag. Nej, jag vill inte hata rea! Och inte heller undvika det helt. Men jag förstår Stenebos budskap.Lästips för anställda inom butik, marknadsföringsstudenter, omedvetna konsumenter eller bara för dig som älskar att shoppa. Jag lägger boken i bokhyllan i personalrummet på jobbet. =)


 • [PDF] Download ↠ Konsten att shoppa | by ✓ Johan Stenebo
  120 Johan Stenebo
 • thumbnail Title: [PDF] Download ↠ Konsten att shoppa | by ✓ Johan Stenebo
  Posted by:Johan Stenebo
  Published :2019-03-16T11:06:48+00:00