Mini Novel 2in1: Bodyguard From Taiping & Plaster Cinta Untuk Bos

Hayati Ahmad Aulia Iman


Mini Novel 2in1: Bodyguard From Taiping & Plaster Cinta Untuk Bos

Mini Novel 2in1: Bodyguard From Taiping & Plaster Cinta Untuk Bos

  • Title: Mini Novel 2in1: Bodyguard From Taiping & Plaster Cinta Untuk Bos
  • Author: Hayati Ahmad Aulia Iman
  • ISBN: 9789671208489
  • Page: 423
  • Format: Paperback



Bodyguard From Taiping Dia lari dari rumah setelah dinikahkan secara paksa dengan lelaki bergelar Haji yang langsung tidak pernah dikenalinya 10 hari yang mendebarkan 10 hari mengenal dunia 10 hari mencari cinta, dia menjadi Bodyguard kepada lelaki yang baru sahaja dikenalinya Bagaimanakan Syarifah Aulia Rukiah melalui rencam hidup bersama Bos nya Saya cari kerjaBodyguard From Taiping Dia lari dari rumah setelah dinikahkan secara paksa dengan lelaki bergelar Haji yang langsung tidak pernah dikenalinya 10 hari yang mendebarkan 10 hari mengenal dunia 10 hari mencari cinta, dia menjadi Bodyguard kepada lelaki yang baru sahaja dikenalinya Bagaimanakan Syarifah Aulia Rukiah melalui rencam hidup bersama Bos nya Saya cari kerja ni Terus terang sahaja aku bercakap, malas hendak berbasa basi lagi Aku harus keluar dari rumah ini atau aku bakal dilanda musibah yang lebih besar, aku takut tersuka kepada Akim Sudahlah kacak, kaya pula tu malah paling hebat dia seorang yang tenang dan penuh karisma Rock nak cari kerja apa Gheja kuli kot, SPM pun kantoi cukup cukup makan ja Cuba spesifik sikit Bagi cheq jadi jaga pun ok dah Boleh bawak kereta Aku angguk kepala Tahu seni bela diri Aku angguk lagi Boleh menembak Aku angguk lagi sebab memang betul aku pandai menembak Di sekolah dulu aku pasukan kadet polis, memang aku ada mengikuti latihan menembak Akim tersenyum dan senyuman dia pun bagaikan peluru sesat yang boleh menembusi hati ku kalau tidak di pasang perisai secukup cukupnya Jadi bodyguard saya boleh Apabodyguard Akim menganggukkan kepalaPlaster Cinta Untuk BosApabila menyebut soal cinta, Umran Hannah adalah orang yang terlalu bernasib malang hingga terpaksa menolak cinta di dalam hidup Namun, kerana ingin hidup kembali berjiwa, saranan nenek yang tersayang diturutkan Fiona Amani yang selekeh, tidak bergaya dan agak naif itu dipilih menjadi teman hidup seorang lelaki pembersih dan cerewet Daripada insan yang biasa biasa, Fiona diubah menjadi luar biasa Kecantikan dan keanggunannya, kembali meletakkan wanita itu di tempat teratas Ketika cinta mula meresap, hidup juga seakan berjiwa, isteri yang mula dicintai kian beralih arah Kemilau kemewahan menjadi pilihan, dan dirinya yang tidak berupaya memberi kesenangan ditinggal pergi Meniti hari hari yang sepi, Umran masih setia menanti Menanti insan yang belum pasti hadir dan mengakui darjatnya sebagai seorang suami.


Recent Comments "Mini Novel 2in1: Bodyguard From Taiping & Plaster Cinta Untuk Bos"

Bodyguard From Taiping4.5/5.0 Stars I have to admit, I really, really, really loveeee this story. Aulia seorang gadis yang tersangat lurus, entertaining dan menyenangkan. Akim pula hero yang amat kesian. What to do, Aulia dah lebih lurus dari pembaris. Hahaha.Saya memang tak puas baca sebab cerita dah tamat apabila sedang syok baca. Nasib baik penulis akan sambung. Yeayyyyy! Saya tak bagi full ratings sebab terlalu banyak glaring mistakes like perenggan yang diulang dan punctuations. Joy mmg cer [...]

great stories. tapi pendek huhu

saya mungkin antara yg terlewat baca buku ni. Tetiba je dah beli my love bodyguard, baru tahu kena baca buku ni dulu. zass terus beli dan baca.untuk cerita my bodyguard from taiping saya bg 4 bintang. cerita ttg Rock, gadis yg kurang nilai2 kewanitaan, melarikan diri selepas majlis akad nikah kerana dipaksa menikahi seorg pak ajiyg kiah tak kenal. cuma dlm mimpi, bayangan pak aji tua, tanpa gigi depan yg sentiasa menghantui malam Rockrlarian yg membawa Rock mengenali Akim bekerja sebagai bodygua [...]

Book #50 - 2015Not the best from Hayati Ahmad but not bad. Cerita aulia iman pun not bad

Cerita pertama: Sharifah Aulia Rukiah (Aulia) telah dipaksa untuk berkahwin dengan Dato' Haji Lukhman Hakimi (Akim) Disangkanya, Akim seorang tua lalu dia mengambil keputusan untuk melarikan diri ke KL. Setelah beberapa hati menginap di hotel budget, Aulia bertekad untuk mencari kerja. Pada malam itu dia ditemui oleh Akim. Lalu Akim membawa dia pulang kerumah. Akim melantik Aulia sebagai bodyguardnya. Aulia bersetuju kerana dia sudah kehabisan duit. Setiap hari, Akim akan sentiasa berusaha untuk [...]

bleh la layan

Bodyguard from taiping dan plaster cinta utk bos. Dua-dua best. Tak puas baca sbab pendek.

best untuk Bodyguard Froma TaipingPlaster cinta lum baca lagiuhukss

Plaster Cinta Untuk Bos, Best3!


  • [PDF] ✓ Unlimited à Mini Novel 2in1: Bodyguard From Taiping & Plaster Cinta Untuk Bos : by Hayati Ahmad Aulia Iman ↠
    423 Hayati Ahmad Aulia Iman
  • thumbnail Title: [PDF] ✓ Unlimited à Mini Novel 2in1: Bodyguard From Taiping & Plaster Cinta Untuk Bos : by Hayati Ahmad Aulia Iman ↠
    Posted by:Hayati Ahmad Aulia Iman
    Published :2019-02-11T04:39:15+00:00